TOIMITUS & PALAUTUS

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan (www.mysticbyelina.com) tuotteet suunnittelee, valmistaa ja myy Mystic by Elina (Y-tunnus 3347703-2). Verkkokauppa myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tilaa tuotteet osoitteesta www.mysticbyelina.com. Suoritettuasi tilauksen, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Puhelinnumeroa edellytetään, jotta seurantatunnukselliset lähetystavat ovat mahdollisia. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

MAKSUTAVAT

Käytettävissäsi ovat seuraavat maksutavat: ShopPay, PayPal, GooglePay ja korttimaksu.

TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAPA

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Toimituskulut Suomeen tilauksen koosta riippuen 2,90-8,90€. Yli 80€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen. Toimituskulut näet ostoskorin toimitustapa- kohdasta. Toimitamme tilaukset joko pakettina, jolloin voit seurata lähetystunnuksella tai kirjepostina (ei seurantamahdollisuutta). Toimitustapa valitaan ostotapahtuman yhteydessä.

TOIMITUSAIKA

Lähetämme kaikki tilaukset tilausjärjestyksessä. Useimmiten toimitusaikamme on 2-7 arkipäivää. Kirjepostin toimitusaika on pidempi, noin 4-10 arkipäivää. Tilaustöiden toimitusaika vaihtelee tilanteen ja tilatun tuotteen mukaan. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupassa.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Verkkokaupan tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus.Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain virheettömiä ja alkuperäisessä kunnossa olevia tuotteita. Asiakas vastaa itse palautuksen kaikista kustannuksista. Ennen tilauksen palauttamista on otettava yhteyttä OTA YHTEYTTÄ -lomakkeen kautta. Tuotteen korvaus- ja vaihtokustannuksista ja aiheeseen liittyvistä käytännöistä sovitaan henkilökohtaisesti palauttajan kanssa, sen jälkeen kun tuote on tarkistettu.

ONGELMATILANTEET

Jos tuote on viallinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteyttä OTA YHTEYTTÄ -lomakkeen kautta, niin sovimme asiasta tapauskohtaisesti. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 vrk sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.

MUUTA

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.