TIETOA

MYSTIC BY ELINA

Olen Elina, seikkailunhaluinen ja kauneutta rakastava pienyrittäjä ja käsityöhullu – tekijä Mystic by Elinan taustalla.
Mystic by Elina on yhden naisen käsityöyritys, joka toimii Helsingin Käpylässä. Yrityksen ytimessä sykkii rakkaus kauniisiin, skandinaavisiin, käsin valmistettuihin tuotteisiin, jotka ovat juuri niin uniikkeja kuin sinäkin.  Jokainen tuote on valmistettu käsin Helsingin Käpylässä. 
Ympäristö ja ekologisuus ovat minulle tärkeitä arvoja. Tästä syystä ne kulkevat mukanani myös Mystic by Elinan toiminnassa. Olen sitoutunut ympäristöystävälliseen ja eettiseen liiketoimintaan. Kaikki tuotteet on valmistettu huolella ja vastuullisuus mielessä pitäen, laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Ekologisuus on otettu huomioon myös pakkausmateriaaleissa, jotka ovat kaikki valmistettu kierrätetyistä materiaaleista - minkä lisäksi kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Haluan, että voit nauttia Mystic by Elinan tuotteista tietäen, että olet tehnyt hyvän valinnan. 
Jos haluat jotain todella ainutlaatuista, olen aina avoin tilaustöille. Oli kyseessä sitten neulominen, ompelu tai jokin muu käsityöprojekti, ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme tehdä unelmistasi totta!
Toivottavasti löydät jotain kaunista, joka vie sydämesi ja piristää päivääsi!